Benvinguts a la renovada web de la Falla el Molí de Picassent, un portal on podràs trobar tota la informació al voltant de la nostra falla, conèixer esdeveniments, vore les millors fotos i participar al tauler d'anuncis donant la teua opinió. Només heu de seguir aquestes instruccions:

Si voleu participar al tauler (fer comentaris d'una noticia), heu de registrar-vos primer, just al davall d'aquest text trobareu el text "Registra't". Per qüestions d'organització, de moment, només els administradors de la web poden pujar fotos a la "Galeria fotogràfica". Si voleu que es publiquen les vostres fotos, per favor, contacteu amb els administradors mitjançant aquesta adreça de correu electrònic: info(arrova)fallaelmoli.com

No vull acomiadar-me sense abans agrair a MaBi tot l'esforç en la pàgina web que ha estat funcionant durant els anteriors anys i a la jove empresa KesthersCom Web Solutions, que ens ha ajudat en les tasques més complicades d'aquesta nova pàgina web.

Publicat per Falla El Molí
Dimarts, 29 de Maig de 2012

El motiuí De la present és per a comunicar els terminis designáis per al pagament de beneficis de lexercici 2012-2013,
Les dates de venciment deis terminis son les següents:
?1er Termini: 1 de Juny
?2n Termini: 2 de Setembre
?3er Termini: 14 de Desembre
?4t Termini: 15 de Febrer

INFANTILS (DE 1 A 3 ANYS)

-1er Termini: 20 ?
- 2n Termini: 20 ?
- 3er Termini: 20 ?
- 4t Termini: 10 ?
Total 70 ?


INFANTILS (DE 4 A 13 ANYS)
- 1er Termini: 30 ?
- 2n Termini: 30 ?
- 3er Termini: 30 ?
- 4t Termini: 30 ?
Total 120 ?

CADETS (DE 14 a 16 ANYS)
- ler Termini: 55 ?
- 2n Termini: 55 ?
- 3er Termini: 55 ?
- 4t Termini: 55 ?
Total 220 ?

MAJORS
- ler Termini: 60 ?
- 2n Termini: 60 ?
- 3er Termini: 60 ?
- 4t Termini: 60?
Total 240?

Tot aquell faller que al termini de casdascú deis venciments no estiga al corrent deis pagaments establerts, abonará la quantitat de 15 ? per faller en, concepte de recárrec.
Els cobraments es realitzen tots els divendres de reunió a partir de les 22:30h al casal. També poden ingressar els pagaments a la Caixa Popular a l'avinguda del Nord (N^compte 31590047982079949729), al compte de la Falla El Molí, FENT CONSTAR EL NQM DEL FALLER/A QUE FA L'INGRÉS.
Per a recollir qualsevol lotería, bé siga de Juliol, Nadal, etc... hi haurá que presentar el rebut de beneficis de l'últim pagament obligatoriamente
Tot aquell faller que no estiga al corrent deis pagaments de les loteries abans del sorteig, no tindrá la bonificació en els beneficis.
El faller que no estiga al corrent del pagament de les quotes no podrá participar en cap activitat organitzada per la falla.
EL BENEFICI DE LA LOTERÍA ES DONARÁ DESPRÉS DE PAGAR L'ÚLTIM TERMINI DE LES QUOTES.
Solament s'accepten cobraments 8 reclamacions els divendres al casal, no al Hoc de treball deis delegats de beneficis ni de loteries.
La falla realitzará loteries extraordináries, el benefici d' aqüestes loteries será integrament per a la falla el Molí ,tota aquella lotería que sobre es repartirá el divendres següent, LA LOTERÍA EXTRAORDINARIA ES PAGARÁ EN EL ACTE.
Si vols rebre informació sobre les activitats que realitza la falla o realitzar algún tipus de consulta, podeu consultar la nostra página web, www.fallaelmoli.com> el nostre facebook o be contactar amb el teléfon 647796452.

Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Escriu un comentari

Tans sols el usuaris registrats poden escriure comentaris

Copyright 2009 KesthersCom Web Builder v2.7 Beta | Web allotjada en Tot Multimèdia | Web carregada en 0.02185 segons