Benvinguts a la renovada web de la Falla el Molí de Picassent, un portal on podràs trobar tota la informació al voltant de la nostra falla, conèixer esdeveniments, vore les millors fotos i participar al tauler d'anuncis donant la teua opinió. Només heu de seguir aquestes instruccions:

Si voleu participar al tauler (fer comentaris d'una noticia), heu de registrar-vos primer, just al davall d'aquest text trobareu el text "Registra't". Per qüestions d'organització, de moment, només els administradors de la web poden pujar fotos a la "Galeria fotogràfica". Si voleu que es publiquen les vostres fotos, per favor, contacteu amb els administradors mitjançant aquesta adreça de correu electrònic: info(arrova)fallaelmoli.com

No vull acomiadar-me sense abans agrair a MaBi tot l'esforç en la pàgina web que ha estat funcionant durant els anteriors anys i a la jove empresa KesthersCom Web Solutions, que ens ha ajudat en les tasques més complicades d'aquesta nova pàgina web.

La nostra falla va naixer a l'any 1983, a la planta baixa de Vicent "el Turisà".

La idea va sorgir d'un grup de fallers que per diverses raons varen creure oportú crear una nova falla a la localitat de Picassent.

Cavil·lant entre molts noms (falla Poble, falla de la Plaça) varen decidir que un bon nom seria el de "Falla el Molí", degut a la seua proximitat a la gasolinera de l'entrada del poble, on anys enrere hi havia un molí.

I més de 25 anys després, continuem fent festa, tradició i bon ambient!

Ens pots trobar al carrer la Sèquia de Picassent, t'esperem!

Copyright 2009 KesthersCom Web Builder v2.7 Beta | Web allotjada en Tot Multimèdia | Web carregada en 0.09330 segons